Καλέστε μας 26613 04541
26613 04541 6934 056 681 info@agropestsolutions.com Φελίξ Λαμές 19 , Κέρκυρα 49100
Όροι Χρήσης

Ξενοδοχειακές Μονάδες

Τα ξενοδοχεία συγκεντρώνουν στο χώρο τους όλες τις πιθανές εστίες έλξης παρασιτικών οργανισμών και ειδικά την περίοδο μέγιστης πληρότητας όπως συμβαίνει τους καλοκαιρινούς μήνες στην Κέρκυρα. Η παρουσία τους μπορεί να καταστρέψει σε δευτερόλεπτα τη φήμη που έχει μια επιχείρηση

Λύσεις για ξενοδοχειακές μονάδες στην Κέρκυρα

Τα ξενοδοχεία συγκεντρώνουν στο χώρο τους όλες τις πιθανές εστίες έλξης παρασιτικών οργανισμών (εστιατόρια – δωμάτια – επισκέπτες – κήποι) και ειδικά την περίοδο μέγιστης πληρότητας όπως συμβαίνει τους καλοκαιρινούς μήνες στην Κέρκυρα, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προετοιμασμένοι για να διασφαλίσετε την ποιότητα του χώρου σας.

Η εμπειρία διαμονής ενός επισκέπτη ξενοδοχείου μπορεί να καθοριστεί από την εμφάνιση και μόνο μια κατσαρίδας ή την ύπαρξη εντόμων στο δωμάτιο του, ενώ η θέαση ενός ποντικιού θα είχε σίγουρα την πιο . Αρνητικές κριτικές για το ξενοδοχείο σας σχετικές με ύπαρξη παρασιτικών οργανισμών μπορεί να έχουν καταστροφικό αποτέλεσμα στη φήμη της επιχείρισης σας και στην εξέλιξη των κρατήσεων σας.

Η ΑgroPestSolutions θα σας δώσει επιστημονικές λύσεις για το ξενοδοχείο σας και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των παρασίτων σας. Υπό την επίβλεψη γεωπόνου θα πραγματοποιηθεί επιτόπιος έλεγχος της ξενοδοχειακής σας εγκατάστασης με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα τις απεντόμωσης- απολύμανσης εναρμονισμένο πάντα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Καλέστε μας για να επιθεωρήσουμε το ξενοδοχείο σας στην Κέρκυρα, και στη συνέχεια θα σας αποστείλουμε τη μελέτη μας για απεντόμωση – μυοκτονία – απολύμανση, μαζί με την οικονομική μας προσφορά.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με έντομα, κατσαρίδες, μυρμήγκια;

Στην Agro Pest Solutions μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε όλους τους κινδύνους και προβλήματα που μπορούν να σας δημιουργήσουν τα εξής:
Καλέστε μας ΤΩΡΑ!
Για να ελέγξουμε το χώρο σας και να αντιμετωπίσουμε άμεσα το πρόβλημά σας.
26613 04541

Σχετικά Άρθρα

14 Ιούν, 2018

Νέα Υγειονομική διάταξη για καταστήματα τροφίμων και ποτών

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2161/Β/23-6-2017 η νέα Υγειονομική Διάταξη Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829/2017 με τους Υγειονομικούς όρους και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών
18 Αυγ, 2018

Αντοχή στα εντομοκτόνα αναπτύσσουν οι κοριοί και ταράζουν τον ύπνο μας

Ορισμένα είδη κοριών εμφανίζουν πρώιμα σημάδια ανθεκτικότητας σε δύο ευρέως χρησιμοποιούμενα εντομοκτόνα, προειδοποιούν αμερικανοί επιστήμονες κάνοντάς μας να μην αισθανόμαστε ασφαλείς πια στο κρεβάτι μας.
04 Σεπ, 2018

Ακάρεα σκόνης: Τι είναι και πώς αντιμετωπίζονται

Δυστυχώς δεν υπάρχει σπίτι χωρίς σκόνη. Αυτή η συνηθισμένη σκόνη απαρτίζεται από μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ουσιών και αποτελεί μια εξαιρετικά συχνή αιτία αλλεργίας.
14 Οκτ, 2018

Πώς τα έντομα δημιουργούν τα μοτίβα των φτερών τους

Οι επιστήμονες αποκρυπτογράφησαν τα μυστικά τους και δημιούργησαν μοντέλο αναπαραγωγής των μοτίβων τους