Καλέστε μας 26613 04541
26613 04541 6934 056 681 info@agropestsolutions.com Φελίξ Λαμές 19 , Κέρκυρα 49100
Όροι Χρήσης

Πρόγραμμα Απεντόμωσης – Απολύμανσης για Πολυκατοικίες

από 90€/έτος
Προσφορά απεντόμωσης - Μυοκτονίας για πολυκατοικίες έως 28 Φλεβάρη !!!!
Επικοινωνήστε

Απολύμανση – Απεντόμωση Πολυκατοικίας

Η απολύμανση της πολυκατοικίας γίνεται με υπολειμματικό ψεκασμο στους κοινόχρηστους χώρους. Επίσης εξυπηρετούνται το λεβητοστάσιο, η δεξαμενή του πετρελαίου, ο φωταγωγός και τα φρεάτια αποχέτευσης (εντός και εκτός της πολυκατοικίας).  Η μυοκτονία γίνεται μόνο στα υπόγεια. Αυτά τα μέρη της πολυκατοικίας θεωρούνται κρίσιμοι χώροι στους οποίους μπορεί να υπάρξει προσβολή από ποντίκια. Η καταπολέμηση των τρωκτικών γίνεται με την τοποθέτηση ποντικοφάρμακου σε δολωματικούς σταθμούς ασφαλείας και σε καμία περίπτωση δεν τοποθετούνται τα φάρμακα χύδην.

Απολύμανση – Απεντόμωση Διαμερίσματος

Η απολύμανση διαμερίσματος γίνεται προαιρετικά συνήθως με μία μικρή εφάπαξ χρέωση. Η AgroPestSolutions  προτείνει  να γίνεται σε όλα τα διαμερίσματα για να πραγματοποιηθει  μία καθολική  και ολοκληρωμένη απεντόμωση του κτιρίου σας.

 

Η κατάλληλη εποχή για την απολύμανση της πολυκατοικίας – διαμερισμάτων είναι στα τέλη της άνοιξης. Σε περίπτωση έντονης προσβολής της πολυκατοικίας σας η απολύμανση πρέπει να γίνεται 2 φορές ετησίως.

Πιστοποιητικό Απεντόμωσης – Μυοκτονίας

Μετά από κάθε εφαρμογή καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών στην πολυκατοικία εκδίδεται πιστοποιητικό απολύμανσης. Το πιστοποιητικό  πρέπει να αναρτάται σε εμφανές σημείο όπως ο πίνακας ανακοινώσεων της πολυκατοικίας.

Το πιστοποιητικό της εφαρμογής το υπογράφει ο υπεύθυνος επιστήμονας ( γεωπόνος)  της εταιρείας μας . Οι εφαρμογές απολύμανσης και καταπολέμησης παρασίτων γίνονται μόνο από εταιρείες που έχουν τη σχετική άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων όπως η ΑgroPestSolutions.

Για οποιαδήποτε πληροφορία  μην διστάσετε να μας καλέσετε.

Ολοκληρωμένες λύσεις

  • Απεντομώσεις
  • Μυοκτονίες
  • Οφιοαπώθηση
  • Βιοκαθαρισμοί(στρωμάτων,σαλονιών)
  • Διαχείριση Κήπων

Σχετικά Άρθρα

14 Ιούν, 2018

Νέα Υγειονομική διάταξη για καταστήματα τροφίμων και ποτών

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου του υπουργείου Υγείας, με την έκδοση της Υπουργικής Απόφασης, για τους όρους και προϋποθέσεις

18 Αυγ, 2018

Αντοχή στα εντομοκτόνα αναπτύσσουν οι κοριοί και ταράζουν τον ύπνο μας

Ορισμένα είδη κοριών εμφανίζουν πρώιμα σημάδια ανθεκτικότητας σε δύο ευρέως χρησιμοποιούμενα εντομοκτόνα, προειδοποιούν αμερικανοί επιστήμονες κάνοντάς μας να μην αισθανόμαστε

04 Σεπ, 2018

Ακάρεα σκόνης: Τι είναι και πώς αντιμετωπίζονται

Σύμφωνα με τη μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΑΝΟΙΞΗ» για τις αλλεργίες και το άσθμα, σήμερα υπολογίζεται ότι το 5 έως 30%

14 Οκτ, 2018

Πώς τα έντομα δημιουργούν τα μοτίβα των φτερών τους

Τα μυστικά των πολύπλοκων και εντυπωσιακών φτερών των εντόμων αποκρυπτογράφησαν μαθηματικοί και βιολόγοι επιστήμονες, καταφέρνοντας όχι μόνο να κατανοήσουν πώς