Καλέστε μας 26613 04541
26613 04541 6934 056 681 info@agropestsolutions.com Φελίξ Λαμές 19 , Κέρκυρα 49100
Όροι Χρήσης

Απεντομώσεις

Η εταιρεία μας στην Κέρκυρα, με εμπειρία και υπευθυνότητα, εφαρμόζει απεντομώσεις προσαρμοσμένες πάντα στο είδος και στην έκταση του προβλήματός σας. Με αποτελεσματικότητα, υπεθυνότητα και προσιτές τιμές.
Επικοινωνήστε

Επαγγελματικές λύσεις απεντόμωσης στην Κέρκυρα

Η χημική καταπολέμηση των εντόμων στηρίζεται στη χρήση  εντομοκτόνων σκευασμάτων (εγκεκριμένων από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης) που σκοπό έχουν να θανατώσουν, να παρεμποδίσουν ή να επηρεάσουν την ανάπτυξη και την εξέλιξη των εντόμων που θεωρούνται εχθροί ή παράσιτα.

Εχθροί ή παράσιτα υγειονομικής σημασίας θεωρούνται τα έντομα (κουνούπια, μύγες, μυρμήγκια, κατσαρίδες κρότωνες ή κοριοί κτλ.), καθώς και τα ενδοπαράσιτα/εκτοπαράσιατα, όπως ψείρεςακάρεα κτλ. Πέρα από την ενόχληση που προκαλούν στη καθημερινότητά μας, αποτελούν  φορείς αμέτρητων και επικίνδυνων ασθενειών.  Άλλωστε  το κουνούπι θεωρείται το φονικότερο έντομο παγκοσμίως.

 

Τρόποι Αντιμετώπισης

Ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε χρησιμοποιούμε την κατάλληλη  μέθοδο για την αποτελεσματική και άμεση επίλυση του.

Οι τρόποι αντιμετώπισης είναι οι εξής:

1.Εφαρμογή με Gel:

Η εφαρμογή απεντόμωσης με χρήση gel εφαρμόζεται κυρίως για την αντιμετώπιση  κατσαρίδας   B. germanica ή αλλιώς ξανθή κατσαρίδα καθώς και για την αντιμετώπιση μυρμηγκιών. Το gel δρα ως εντομοκτόνο στομάχου και διαθέτει τροφελκυστικές ουσίες για την προσέλκυση των εντόμων.

2.Ψεκασμός με εντομοκτόνα επαφής

Ο ψεκασμός με εντομοκτόνα επαφής μπορεί να εφαρμοστεί για την αντιμετώπιση κονουπιώνκατσαρίδωνμυρμηγκιώνκοριών, ακάρεων κτλ. Η αποτελεσματικότητα του εξαρτάται κυρίως από την γνώση του είδους και της βιολογίας του εντόμου.

3.Εφαρμογή με Καπνογόνο

Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται με εντομοκτόνο σκεύασμα που βρίσκεται σε δοχείο από το οποίο  το εντομοκτόνο εξέρχεται σε μορφή καπνογόνου.

4.Απεντόμωση με Υποκαπνισμό (Fumigation)

Ο υποκαπνισμός είναι μια χημική μέθοδος καταπολέμησης εντόμων η οποία βασίζεται στη χρήση ισχυρών τοξικών ουσιών που δρουν ασφυκτικά υπό μορφή αερίου.

5.Aπεντόμωση με μη χημικές μεθόδους

Αρκετά διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια είναι η χρήση μη χημικών μεθόδων δηλαδή η αντιμετώπιση με φυσικές μεθόδους (οικολογικά) όπως ελεγχόμενη/τροποποιημένη ατμόσφαιρα, θερμική απεντόμωση, φυσικές πυρεθρίνες, γη διατόμων κτλ.

 

 

Νέα Υγειονομική διάταξη για καταστήματα τροφίμων και ποτών

Ολοκληρωμένες λύσεις

  • Απεντομώσεις
  • Μυοκτονίες
  • Οφιοαπώθηση
  • Βιοκαθαρισμοί(στρωμάτων,σαλονιών)
  • Διαχείριση Κήπων

Σχετικά Άρθρα

14 Ιούν, 2018

Νέα Υγειονομική διάταξη για καταστήματα τροφίμων και ποτών

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου του υπουργείου Υγείας, με την έκδοση της Υπουργικής Απόφασης, για τους όρους και προϋποθέσεις

18 Αυγ, 2018

Αντοχή στα εντομοκτόνα αναπτύσσουν οι κοριοί και ταράζουν τον ύπνο μας

Ορισμένα είδη κοριών εμφανίζουν πρώιμα σημάδια ανθεκτικότητας σε δύο ευρέως χρησιμοποιούμενα εντομοκτόνα, προειδοποιούν αμερικανοί επιστήμονες κάνοντάς μας να μην αισθανόμαστε

04 Σεπ, 2018

Ακάρεα σκόνης: Τι είναι και πώς αντιμετωπίζονται

Σύμφωνα με τη μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΑΝΟΙΞΗ» για τις αλλεργίες και το άσθμα, σήμερα υπολογίζεται ότι το 5 έως 30%

14 Οκτ, 2018

Πώς τα έντομα δημιουργούν τα μοτίβα των φτερών τους

Τα μυστικά των πολύπλοκων και εντυπωσιακών φτερών των εντόμων αποκρυπτογράφησαν μαθηματικοί και βιολόγοι επιστήμονες, καταφέρνοντας όχι μόνο να κατανοήσουν πώς