Καλέστε μας 26613 04541
26613 04541 6934 056 681 info@agropestsolutions.com Φελίξ Λαμές 19 , Κέρκυρα 49100
Όροι Χρήσης

Εταιρεία

H Agro Pest Solutions είναι μια εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες απολυμάνσεων, απεντομώσεων, μυοκτονιών, διαχείρισης κήπων και βιολογικών καθαρισμών στην Κέρκυρα.

Υπηρεσίες Απεντόμωσης Υψηλών Προδιαγραφών

Ιδρύθηκε το 2018 με έδρα την Κέρκυρα και αποτελεί μια δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση με ενεργό δίκτυο σε όλη την Κέρκυρα. Ταυτόχρονα, προσφέρει ασφαλείς λύσεις μέσω της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων (IPM Integrated Pest management), εναρμονισμένες πάντα με τη νομοθεσία.

Παρέχουμε υπηρεσίες σε επιχειρήσεις, κατοικίες, δημόσιους και επαγγελματικούς χώρους, δίνοντας προτεραιότητα στην πρόληψη και αντιμετώπιση προβλημάτων από πάσης φύσεως έντομα, τρωκτικά και μικροοργανισμούς που προσβάλλουν το χώρο σας.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονα βιοκτόνα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, που αποτελούν εγγύηση για την ασφαλή αντιμετώπιση των παρασίτων και εξειδικευμένα μηχανήματα καταπολέμησής τους, με προτεραιότητα τη διασφάλιση της ασφάλειας του πελάτη μας.

Ιατρικές Εγκαταστάσεις & Εκπαίδευση

Απαλλάξτε τον χώρο σας στην Κέρκυρα από παράσιτα, με τις υπηρεσίες που έχουμε σχεδιάσει ειδικά για χώρους εκπαίδευσης και ιατρικές εγκαταστάσεις, με προτεραιότητα τη μειωμένη χρήση χημικών.

Επαγγελματικοί Χώροι

Προστατεύουμε τον επαγγελματικό σας χώρο στην Κέρκυρα και εξαφανίζουμε όλους τους "ανεπιθύμητους επισκέπτες", επιλέγοντας τη καταλληλότερη μέθοδο ανάλογα με τη φύση της επιχείρησής σας.

Χώροι Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Η πιθανή ύπαρξη παρασιτικών οργανισμών εκτός του ότι αποτελούν κίνδυνο για την υγιεινή του χώρου σας και την υγεία των επισκεπτών, επιφέρει και σημαντική υποβάθμιση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.