Καλέστε μας 26613 04541
26613 04541 6934 056 681 info@agropestsolutions.com Φελίξ Λαμές 19 , Κέρκυρα 49100
Όροι Χρήσης

Καφέ-Μπαρ

Σε περιοχές με αυξημένη τουριστική κίνηση, όπως η Κέρκυρα ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οι καφετέριες και τα μπαρ αποτελούν πόλο έλξης κάθε είδους παρασιτικών οργανισμών. 

Λύσεις προστασίας για την καφετέρια και το μπαρ σας στην Κέρκυρα

Σε περιοχές με αυξημένη τουριστική κίνηση, όπως η Κέρκυρα ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οι καφετέριες και τα μπαρ αποτελούν πόλο έλξης κάθε είδους παρασιτικών οργανισμών.

Όπως και όλοι οι χώροι υγειονομικού ενδιαφέροντος, είναι υποχρεωμένοι από το νόμο να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από επιβλαβείς οργανισμούς. Η μη τήρηση τους μπορεί να επιφέρει σημαντικά πρόστιμα, αλλά το σημαντικότερο η ύπαρξη παρασιτικών οργανισμών μπορεί να έχει πολύ αρνητικές επιπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών του καταστήματος σας.

Η ύπαρξη παρασιτικών οργανισμών και οι εστίες μόλυνσης σε μια επιχείρηση μπορούν να μη γίνουν άμεσα αντιληπτές χωρίς τους απαραίτητους ελέγχους και η εξάπλωση της μπορεί να γίνει με πολύ γρήγορο ρυθμό.

Αν χρειάζεστε ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας στην καφετέρια σας ή το μπαρ σας στην Κέρκυρα, επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να συζητήσουμε τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με έντομα, κατσαρίδες, μυρμήγκια;

Στην Agro Pest Solutions μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε όλους τους κινδύνους και προβλήματα που μπορούν να σας δημιουργήσουν τα εξής:
Καλέστε μας ΤΩΡΑ!
Για να ελέγξουμε το χώρο σας και να αντιμετωπίσουμε άμεσα το πρόβλημά σας.
26613 04541

Σχετικά Άρθρα

14 Ιούν, 2018

Νέα Υγειονομική διάταξη για καταστήματα τροφίμων και ποτών

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2161/Β/23-6-2017 η νέα Υγειονομική Διάταξη Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829/2017 με τους Υγειονομικούς όρους και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών
18 Αυγ, 2018

Αντοχή στα εντομοκτόνα αναπτύσσουν οι κοριοί και ταράζουν τον ύπνο μας

Ορισμένα είδη κοριών εμφανίζουν πρώιμα σημάδια ανθεκτικότητας σε δύο ευρέως χρησιμοποιούμενα εντομοκτόνα, προειδοποιούν αμερικανοί επιστήμονες κάνοντάς μας να μην αισθανόμαστε ασφαλείς πια στο κρεβάτι μας.
04 Σεπ, 2018

Ακάρεα σκόνης: Τι είναι και πώς αντιμετωπίζονται

Δυστυχώς δεν υπάρχει σπίτι χωρίς σκόνη. Αυτή η συνηθισμένη σκόνη απαρτίζεται από μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ουσιών και αποτελεί μια εξαιρετικά συχνή αιτία αλλεργίας.
14 Οκτ, 2018

Πώς τα έντομα δημιουργούν τα μοτίβα των φτερών τους

Οι επιστήμονες αποκρυπτογράφησαν τα μυστικά τους και δημιούργησαν μοντέλο αναπαραγωγής των μοτίβων τους