Καλέστε μας 26613 04541
26613 04541 6934 056 681 info@agropestsolutions.com Φελίξ Λαμές 19 , Κέρκυρα 49100
Όροι Χρήσης

Ποντίκια

Η εμφάνιση ποντικιών σε περιοχές, όπως η παλιά πόλη της Κέρκυρας, αλλά και αγροτικές περιοχές, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί και χρειάζεται να αντιμετωπιστεί άμεσα, αφού τα ποντίκια μπορούν να αποτελέσουν σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.

Η εμφάνιση ποντικιού στο χώρο σας πιθανότατα να αποτελεί τον μεγαλύτερο εφιάλτη και ειδικά σε περιοχές όπως την παλιά πόλη της Κέρκυρας, αλλά και  αγροτικές περιοχές, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί και χρειάζεται να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Πέρα από την προφανή ενόχληση της ύπαρξης ενός τρωκτικού στον χώρο σας, τα ποντίκια μπορούν να αποτελέσουν σοβαρό κίνδυνο για την υγεία. Ιδιαίτερα όταν εισέρχονται στην κουζίνα και έρχονται σε επαφή με τροφές αλλά και σε χώρους που παίζουν παιδιά, τα ποντίκια είναι πολύ πιθανό να μεταφέρουν ασθένειες. Τα ποντίκια αναζητούν την τροφή τους κυρίως το βράδυ, αφού έχουν εξαιρετική όραση, και μπορούν να τρυπώσουν με ευκολία σε δωμάτια και ντουλάπια.

Επίσης, ένα ποντίκι μπορεί να προκαλέσει ζημιές σε έπιπλα και ξύλα ροκανίζοντας τα, αλλά και σε καλώδια, κάτι το οποίο είναι πολύ επικίνδυνο καθώς από ένα ηλεκτροφόρο καλώδιο θα μπορούσε να προκληθεί ακόμη και πυρκαγιά.

Είναι σημαντικό οι χώροι μας και οι επιφάνειες να είναι πάντα καθαρισμένοι σωστά, να μην αφήνουμε σκουπίδια και λοιπά απορρίμματα και να φροντίζουμε να κλείνουμε τα τρόφιμα σε γυάλινες ή πλαστικές συσκευασίες.

Η εμφάνιση ενός ποντικού στο σπίτι πρέπει να αντιμετωπίζετε άμεσα αφού, τα ποντίκια γεννούν πολλές φορές μέσα στο χρόνο, κάτι που μπορεί να κάνει το πρόβλημα μεγαλύτερο και πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμο.

Αν έχετε πρόβλημα με ποντίκια στο χώρο σας στην Κέρκυρα καλέστε μας για να συζητήσουμε τις λύσεις που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Για έλεγχο και προστασία από έντομα καλέστε μας στο 26613 04541 Επικοινωνήστε

Σχετικά Άρθρα

Εστιατόρια

Τα εστιατόρια λειτουργούν με μεγάλες ποσότητες τροφίμων αποθηκευμένες στο χώρο τους, και ειδικά σε περιπτώσεις όπως τους καλοκαιρινούς μήνες στην

Ξενοδοχειακές Μονάδες

Τα ξενοδοχεία συγκεντρώνουν στο χώρο τους όλες τις πιθανές εστίες έλξης παρασιτικών οργανισμών (εστιατόρια – δωμάτια – επισκέπτες – κήποι)

Νοσοκομεία – Ιατρικές Εγκαταστάσεις

Μπορούμε να παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις για την ιατρική εγκατάσταση σας στην Κέρκυρα, που βασίζονται στην μειωμένη χρήση χημικών, και θα

Βίλες & Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Οι βίλες και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μπορούν να αποτελέσουν εστίες έλξης παρασιτικών οργανισμών, ιδιαίτερα σε περιοχές με μεγάλη επισκεψιμότητα όπως