Καλέστε μας 26613 04541
26613 04541 6934 056 681 info@agropestsolutions.com Φελίξ Λαμές 19 , Κέρκυρα 49100
Όροι Χρήσης

Βίλες & Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Οι βίλες και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μπορούν να αποτελέσουν εστίες έλξης παρασιτικών οργανισμών, ιδιαίτερα σε περιοχές με μεγάλη επισκεψιμότητα όπως η Κέρκυρα.

Ολιστική αντιμετώπιση παρασίτων στην Κέρκυρα

Οι βίλες και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μπορούν να αποτελέσουν εστίες έλξης παρασιτικών οργανισμών, ιδιαίτερα σε περιοχές με μεγάλη επισκεψιμότητα όπως η Κέρκυρα. Οι συχνοί επισκέπτες, η ύπαρξη τροφίμων και ποτών, οποιαδήποτε αμέλεια στην καθαριότητα, τα σκουπίδια, είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που μπορούν προσελκύσουν παράσιτα στο χώρο σας. Ωστόσο ακόμη και κατά τους χειμερινούς μήνες, η βίλα ή τα δωμάτια σας μπορούν να αποτελέσουν καταφύγιο γι αυτούς τους οργανισμούς.

Η ύπαρξη τους μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα στην φήμη της επιχείρησής σας, και να επηρεάσει σημαντικά τις κρατήσεις στον χώρο σας.

Η συνεργασία με την Αgro Pest Solutions θα σας προσφέρει μια ολική και αποτελεσματική αντιμετώπιση των παρασίτων σας για την διασφάλιση της φήμης σας και την διατήρηση των  ικανοποιημένων πελατών σας.

Ύστερα απο επιτόπιο έλεγχο του χώρου σας μπορούμε να αναγνωρίσουμε τις όποιες ανάγκες του περιβάλλοντος ώστε να τεκμηριώσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα απεντόμωσης  με συνέπεια και με βάση τους συμβατούς κανόνες και τις βέλτιστες τεχνικές.

Αν χρειάζεστε αποτελεσματικές λύσεις για τη βίλα  ή τα ενοικιαζόμενα δωμάτια σας στην Κέρκυρα, καλέστε μας για  να συζητήσουμε τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με έντομα, κατσαρίδες, μυρμήγκια;

Στην Agro Pest Solutions μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε όλους τους κινδύνους και προβλήματα που μπορούν να σας δημιουργήσουν τα εξής:
Καλέστε μας ΤΩΡΑ!
Για να ελέγξουμε το χώρο σας και να αντιμετωπίσουμε άμεσα το πρόβλημά σας.
26613 04541

Σχετικά Άρθρα

14 Ιούν, 2018

Νέα Υγειονομική διάταξη για καταστήματα τροφίμων και ποτών

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2161/Β/23-6-2017 η νέα Υγειονομική Διάταξη Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829/2017 με τους Υγειονομικούς όρους και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών
18 Αυγ, 2018

Αντοχή στα εντομοκτόνα αναπτύσσουν οι κοριοί και ταράζουν τον ύπνο μας

Ορισμένα είδη κοριών εμφανίζουν πρώιμα σημάδια ανθεκτικότητας σε δύο ευρέως χρησιμοποιούμενα εντομοκτόνα, προειδοποιούν αμερικανοί επιστήμονες κάνοντάς μας να μην αισθανόμαστε ασφαλείς πια στο κρεβάτι μας.
04 Σεπ, 2018

Ακάρεα σκόνης: Τι είναι και πώς αντιμετωπίζονται

Δυστυχώς δεν υπάρχει σπίτι χωρίς σκόνη. Αυτή η συνηθισμένη σκόνη απαρτίζεται από μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ουσιών και αποτελεί μια εξαιρετικά συχνή αιτία αλλεργίας.
14 Οκτ, 2018

Πώς τα έντομα δημιουργούν τα μοτίβα των φτερών τους

Οι επιστήμονες αποκρυπτογράφησαν τα μυστικά τους και δημιούργησαν μοντέλο αναπαραγωγής των μοτίβων τους