Καλέστε μας 26613 04541
26613 04541 6934 056 681 info@agropestsolutions.com Φελίξ Λαμές 19 , Κέρκυρα 49100
Όροι Χρήσης

Μύγες

Στην Κέρκυρα το καλοκαίρι οι συνθήκες ευνοούν την ύπαρξη της και ακόμη και ένα ανοιχτό παράθυρο αρκεί για να εισβάλουν στο χώρο σας. 

Το έντομο που εμφανίζεται πιο συχνά μέσα σε ένα σπίτι δεν είναι άλλο από την μύγα. Στην Κέρκυρα το καλοκαίρι οι συνθήκες ευνοούν την ύπαρξη της και ακόμη και ένα ανοιχτό παράθυρο αρκεί για να εισβάλουν στο χώρο σας.

Οι μύγες είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές όταν πετούν στο χώρος σας και πολύ περισσότερο όταν είναι πολλές. Ωστόσο πέρα από την ενόχληση που προκαλούν κάποια είδη μύγας μπορούν να προκαλέσουν και προβλήματα υγείας αφού μεταφέρουν ασθένειες όπως σαλμονέλα, δυσεντερία, φυματίωση, και παρασιτικούς σκώληκες.

Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην ελκύουμε τις μύγες στο χώρο μας. Σιγουρευτείτε ότι τα τρόφιμα είναι πάντα καλυμμένα, απομακρύνετε τα αποφάγια και τυχόν υγρά απορρίμματα, σιγουρευτείτε ότι τα καπάκια των κάδων σας κλείνουν καλά και διατηρείτε καθαρές τις επιφάνειες και τις συσκευές της κουζίνας σας.

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τις μύγες στην Κέρκυρα επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις λύσεις που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Για έλεγχο και προστασία από έντομα καλέστε μας στο 26613 04541 Επικοινωνήστε

Σχετικά Άρθρα

Εστιατόρια

Τα εστιατόρια λειτουργούν με μεγάλες ποσότητες τροφίμων αποθηκευμένες στο χώρο τους, και ειδικά σε περιπτώσεις όπως τους καλοκαιρινούς μήνες στην

Ξενοδοχειακές Μονάδες

Τα ξενοδοχεία συγκεντρώνουν στο χώρο τους όλες τις πιθανές εστίες έλξης παρασιτικών οργανισμών (εστιατόρια – δωμάτια – επισκέπτες – κήποι)

Νοσοκομεία – Ιατρικές Εγκαταστάσεις

Μπορούμε να παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις για την ιατρική εγκατάσταση σας στην Κέρκυρα, που βασίζονται στην μειωμένη χρήση χημικών, και θα

Βίλες & Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Οι βίλες και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μπορούν να αποτελέσουν εστίες έλξης παρασιτικών οργανισμών, ιδιαίτερα σε περιοχές με μεγάλη επισκεψιμότητα όπως