Καλέστε μας 26613 04541
26613 04541 6934 056 681 info@agropestsolutions.com Φελίξ Λαμές 19 , Κέρκυρα 49100
Όροι Χρήσης

Νοσοκομεία – Ιατρικές Εγκαταστάσεις

Απαλλάξτε την Ιατρική σας εγκατάσταση στην Κέρκυρα από παράσιτα, αφήνοντας την χρήση χημικών ως τελευταία επιλογή.

Αποτελεσματικές λύσεις απεντόμωσης για την ιατρική εγκατάσταση σας στην Κέρκυρα

Μπορούμε να παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις για την ιατρική εγκατάσταση σας στην Κέρκυρα, που βασίζονται στην μειωμένη χρήση χημικών, και θα σας απαλλάξουν από την παρουσία παρασίτων που αποτελούν υγειονομικό κίνδυνο.

Η διαχείριση παρασίτων στις ιατρικές εγκαταστάσεις βασίζεται σε τεχνικές πρόληψης, αφήνοτνας την χρήση χημικών ως τελευταία επιλογή. Μελετάμε τον χώρο σας από κοντά, αφού η κάθε εγκατάσταση έχει διαφορετικές απαιτήσεις, και εφαρμόζουμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες το χώρου σας.

Με τη χρήση της ολοκληρωμένης διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών (ΙΡΜ) μειώνετε σε μεγάλο βαθμό και αποτελεσματικά η ύπαρξη παρασίτων, ώστε να αποφεύγετε στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό η χρήση χημικών φαρμάκων.

Αν χρειάζεστε ολοκληρωμένες λύσεις για την ιατρική εγκατάσταση σας στην Κέρκυρα καλέστε μας ώστε να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με έντομα, κατσαρίδες, μυρμήγκια;

Στην Agro Pest Solutions μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε όλους τους κινδύνους και προβλήματα που μπορούν να σας δημιουργήσουν τα εξής:
Καλέστε μας ΤΩΡΑ!
Για να ελέγξουμε το χώρο σας και να αντιμετωπίσουμε άμεσα το πρόβλημά σας.
26613 04541

Σχετικά Άρθρα

14 Ιούν, 2018

Νέα Υγειονομική διάταξη για καταστήματα τροφίμων και ποτών

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2161/Β/23-6-2017 η νέα Υγειονομική Διάταξη Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829/2017 με τους Υγειονομικούς όρους και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών
18 Αυγ, 2018

Αντοχή στα εντομοκτόνα αναπτύσσουν οι κοριοί και ταράζουν τον ύπνο μας

Ορισμένα είδη κοριών εμφανίζουν πρώιμα σημάδια ανθεκτικότητας σε δύο ευρέως χρησιμοποιούμενα εντομοκτόνα, προειδοποιούν αμερικανοί επιστήμονες κάνοντάς μας να μην αισθανόμαστε ασφαλείς πια στο κρεβάτι μας.
04 Σεπ, 2018

Ακάρεα σκόνης: Τι είναι και πώς αντιμετωπίζονται

Δυστυχώς δεν υπάρχει σπίτι χωρίς σκόνη. Αυτή η συνηθισμένη σκόνη απαρτίζεται από μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ουσιών και αποτελεί μια εξαιρετικά συχνή αιτία αλλεργίας.
14 Οκτ, 2018

Πώς τα έντομα δημιουργούν τα μοτίβα των φτερών τους

Οι επιστήμονες αποκρυπτογράφησαν τα μυστικά τους και δημιούργησαν μοντέλο αναπαραγωγής των μοτίβων τους