Καλέστε μας 26613 04541
26613 04541 6934 056 681 info@agropestsolutions.com Φελίξ Λαμές 19 , Κέρκυρα 49100
Όροι Χρήσης

Φίδια

Η έντονη και πυκνή βλάστηση, χαρακτηριστικό όλης της Κέρκυρας, ευνοεί την ύπαρξη φιδιών, η ύπαρξη των οποίων στο χώρο σας μπορεί να προκαλέσει ανησυχία.

Η θέα και μόνο ενός φιδιού είναι αρκετή για να προκαλέσει ανατριχίλα, ειδικά αν αυτό γίνει στο χώρο του σπιτιού σας ή στον κήπο σας. Η έντονη δασώδης βλάστηση, χαρακτηριστικό όλης της Κέρκυρας, ευνοεί την ύπαρξη τους.

Ακόμη και αν τα περισσότερα φίδια στην Ελλάδα δεν είναι δηλητηριώδη, σίγουρα η εμφάνιση του στον χώρο μας είναι κάτι το οποίο θέλουμε να αποφύγουμε. Τα φίδια έλκονται από την ύπαρξη τροφής αλλά και από κατάλληλα σημεία για κρυψώνες. Είναι σημαντικό να κρατάμε μακριά από το σπίτι και τον κήπο μας τρωκτικά & αρθρόποδα (ακρίδες, γρύλοι κ.α.)  που αποτελούν την τροφή τους, καθώς επίσης να μην τοποθετούμε μεγάλες πέτρες και σωρούς από ξύλα.

Αν τα φίδια εμφανίζονται στο χώρο σας στην Κέρκυρα καλέστε μας για να συζητήσουμε τις μεθόδους οφιοαπώθησης που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Για έλεγχο και προστασία από έντομα καλέστε μας στο 26613 04541 Επικοινωνήστε

Σχετικά Άρθρα

Εστιατόρια

Τα εστιατόρια λειτουργούν με μεγάλες ποσότητες τροφίμων αποθηκευμένες στο χώρο τους, και ειδικά σε περιπτώσεις όπως τους καλοκαιρινούς μήνες στην

Ξενοδοχειακές Μονάδες

Τα ξενοδοχεία συγκεντρώνουν στο χώρο τους όλες τις πιθανές εστίες έλξης παρασιτικών οργανισμών (εστιατόρια – δωμάτια – επισκέπτες – κήποι)

Νοσοκομεία – Ιατρικές Εγκαταστάσεις

Μπορούμε να παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις για την ιατρική εγκατάσταση σας στην Κέρκυρα, που βασίζονται στην μειωμένη χρήση χημικών, και θα

Βίλες & Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Οι βίλες και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μπορούν να αποτελέσουν εστίες έλξης παρασιτικών οργανισμών, ιδιαίτερα σε περιοχές με μεγάλη επισκεψιμότητα όπως