Καλέστε μας 26613 04541
26613 04541 6934 056 681 info@agropestsolutions.com Φελίξ Λαμές 19 , Κέρκυρα 49100
Όροι Χρήσης

Εστιατόρια

Τα εστιατόρια λειτουργούν με μεγάλες ποσότητες τροφίμων αποθηκευμένες στο χώρο τους και ειδικά στην Κέρκυρα, όπου η τουριστική κίνηση είναι πολύ αυξημένη, αποτελούν μαγνήτη για πολλούς επιβλαβείς οργανισμούς.

Υπηρεσίες ολοκληρωμένων λύσεων προστασίας για το εστιατόριο σας στην Κέρκυρα

Τα εστιατόρια λειτουργούν με μεγάλες ποσότητες τροφίμων αποθηκευμένες στο χώρο τους, και ειδικά σε περιπτώσεις όπως τους καλοκαιρινούς μήνες στην Κέρκυρα, όπου η τουριστική κίνηση είναι πολύ αυξημένη, αποτελούν μαγνήτη για πολλούς επιβλαβείς οργανισμούς. Φυσικά οι χώροι υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι υποχρεωτικό να διασφαλίζουν την τήρηση προγραμμάτων απεντόμωσης και μυοκτονιών, ενώ παραλήψεις ή παραβάσεις σε τέτοια θέματα μπορούν να επιφέρουν πολύ υψηλά πρόστιμα.

Η πιθανή ύπαρξη παρασιτικών οργανισμών εκτός του ότι αποτελούν κίνδυνο για την υγιεινή του χώρου σας και την υγεία των επισκεπτών, επιφέρει και σημαντική υποβάθμιση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Οι υπηρεσίες μας παρέχουν ολοκληρωμένη λύση προστασίας του χώρου σας, με έλεγχο για ύπαρξη άμεσων απειλών αλλά και πιθανών μελλοντικών κινδύνων, εξόντωση με τις καταλληλότερες μεθόδους οποιασδήποτε απειλής και τέλος λήψη όλων των απαραίτητων προληπτικών μέτρων.

Αν αναζητάτε λύσεις απεντόμωσης και μυοκτονίας στο εστιατόριο σας στην Κέρκυρα, αλλά και συστηματική τήρηση φακέλων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε. 

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με έντομα, κατσαρίδες, μυρμήγκια;

Στην Agro Pest Solutions μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε όλους τους κινδύνους και προβλήματα που μπορούν να σας δημιουργήσουν τα εξής:
Καλέστε μας ΤΩΡΑ!
Για να ελέγξουμε το χώρο σας και να αντιμετωπίσουμε άμεσα το πρόβλημά σας.
26613 04541

Σχετικά Άρθρα

14 Ιούν, 2018

Νέα Υγειονομική διάταξη για καταστήματα τροφίμων και ποτών

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2161/Β/23-6-2017 η νέα Υγειονομική Διάταξη Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829/2017 με τους Υγειονομικούς όρους και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών
18 Αυγ, 2018

Αντοχή στα εντομοκτόνα αναπτύσσουν οι κοριοί και ταράζουν τον ύπνο μας

Ορισμένα είδη κοριών εμφανίζουν πρώιμα σημάδια ανθεκτικότητας σε δύο ευρέως χρησιμοποιούμενα εντομοκτόνα, προειδοποιούν αμερικανοί επιστήμονες κάνοντάς μας να μην αισθανόμαστε ασφαλείς πια στο κρεβάτι μας.
04 Σεπ, 2018

Ακάρεα σκόνης: Τι είναι και πώς αντιμετωπίζονται

Δυστυχώς δεν υπάρχει σπίτι χωρίς σκόνη. Αυτή η συνηθισμένη σκόνη απαρτίζεται από μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ουσιών και αποτελεί μια εξαιρετικά συχνή αιτία αλλεργίας.
14 Οκτ, 2018

Πώς τα έντομα δημιουργούν τα μοτίβα των φτερών τους

Οι επιστήμονες αποκρυπτογράφησαν τα μυστικά τους και δημιούργησαν μοντέλο αναπαραγωγής των μοτίβων τους