Καλέστε μας 26613 04541
26613 04541 6934 056 681 info@agropestsolutions.com Φελίξ Λαμές 19 , Κέρκυρα 49100
Όροι Χρήσης

Μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια έχουν αποικίσει σχεδόν κάθε ηπειρωτική περιοχή της Γης και φυσικά αποτελούν ένα καθημερινό πρόβλημα στην Κέρκυρα για πολλά νοικοκυριά, τόσο στην εξοχή όσο και στις αστικές περιοχές.

Τα μυρμήγκια έχουν αποικίσει σχεδόν κάθε ηπειρωτική περιοχή της Γης και φυσικά αποτελούν ένα καθημερινό πρόβλημα στην Κέρκυρα για πολλά νοικοκυριά, τόσο στην εξοχή όσο και στις αστικές περιοχές. Το μυρμήγκι είναι κοινωνικό έντομο της οικογένειας Formicidae και μαζί με τις σφήκες και τις μέλισσες, αποτελούν την τάξη Υμενόπτερα. Αυτό σημαίνει ότι όταν βλέπουμε ένα μυρμήγκι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να δούμε και πολλά περισσότερα.

Τα μαύρα μυρμήγκια που ζουν σε εξωτερικούς χώρους δεν θεωρούνται φορείς ασθενειών, ενώ περισσότερη προσοχή θέλουν τα μικρά καφέ χρώματος που εμφανίζονται μέσα στο σπίτι, όπου μπορούν να κάνουν και τη φωλιά τους. Επίσης τα μυρμηγκιά αν και δεν καταστρέφουν το ξύλο μπορεί να φτιάξουν εκεί τη φωλιά τους και να γίνουν ένας πραγματικός πονοκέφαλος.

Συνήθως προσελκύονται από εκτεθειμένες τροφές και κυρίως από γλυκές και κολλώδεις ουσίες. Επειδή δεν ξέρουμε με τι έχει έρθει σε επαφή ένα μυρμήγκι πριν φτάσει στο σπίτι μας ή και στο φαγητό μας, φροντίζουμε να καθαρίζουμε προσεκτικά όλες τις επιφάνειες και να μην αφήνουμε τροφές και υπολείμματα εκτεθειμένα.

Αν έχετε πρόβλημα με μυρμήγκια στην Κέρκυρα μη διστάσετε να μας καλέσετε για να συζητήσουμε τις λύσεις που μπορούμε να σας παρέχουμε.

 

 

 

Για έλεγχο και προστασία από έντομα καλέστε μας στο 26613 04541 Επικοινωνήστε

Σχετικά Άρθρα

Εστιατόρια

Τα εστιατόρια λειτουργούν με μεγάλες ποσότητες τροφίμων αποθηκευμένες στο χώρο τους, και ειδικά σε περιπτώσεις όπως τους καλοκαιρινούς μήνες στην

Ξενοδοχειακές Μονάδες

Τα ξενοδοχεία συγκεντρώνουν στο χώρο τους όλες τις πιθανές εστίες έλξης παρασιτικών οργανισμών (εστιατόρια – δωμάτια – επισκέπτες – κήποι)

Νοσοκομεία – Ιατρικές Εγκαταστάσεις

Μπορούμε να παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις για την ιατρική εγκατάσταση σας στην Κέρκυρα, που βασίζονται στην μειωμένη χρήση χημικών, και θα

Βίλες & Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Οι βίλες και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μπορούν να αποτελέσουν εστίες έλξης παρασιτικών οργανισμών, ιδιαίτερα σε περιοχές με μεγάλη επισκεψιμότητα όπως