Καλέστε μας 26613 04541
26613 04541 6934 056 681 info@agropestsolutions.com Φελίξ Λαμές 19 , Κέρκυρα 49100
Όροι Χρήσης

Σχολεία – Φροντιστήρια

Προστατέψτε τον χώρο σας στην Κέρκυρα από παράσιτα, με τις υπηρεσίες που έχουμε σχεδιάσει ειδικά για χώρους εκπαίδευσης, με προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών. 

Ολοκληρωμένη προστασία εκπαιδευτικών χώρων στην Κέρκυρα

Απαλλάξτε τον χώρο σας στην Κέρκυρα από παράσιτα, με τις υπηρεσίες που έχουμε σχεδιάσει ειδικά για χώρους εκπαίδευσης, με προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών.

Οι υπηρεσίες μας βασίζονται σε μεθόδους ολοκληρωμένης διαχείρισης με προληπτικές τεχνικές για την αποτελεσματικότερη προστασία του χώρου σας. Με τον απαραίτητο έλεγχο και την κατάλληλη προετοιμασία, καταφέρνουμε να προστατέψουμε σχολεία, παιδικούς σταθμούς και φροντιστήρια απο την εμφάνιση παρασίτων , ελαχιστοποιώντας έτσι την χρήση χημικών μόνο στην περίπτωση που υπάρχει επιβεβαιωμένη παρουσία παρασιτικών εντόμων ή τρωκτικών.

Αν θέλετε να προστατέψετε τον χώρο σας στην Κέρκυρα  από κάθε ενοχλητικό επισκέπτη επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με έντομα, κατσαρίδες, μυρμήγκια;

Στην Agro Pest Solutions μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε όλους τους κινδύνους και προβλήματα που μπορούν να σας δημιουργήσουν τα εξής:
Καλέστε μας ΤΩΡΑ!
Για να ελέγξουμε το χώρο σας και να αντιμετωπίσουμε άμεσα το πρόβλημά σας.
26613 04541

Σχετικά Άρθρα

14 Ιούν, 2018

Νέα Υγειονομική διάταξη για καταστήματα τροφίμων και ποτών

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2161/Β/23-6-2017 η νέα Υγειονομική Διάταξη Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829/2017 με τους Υγειονομικούς όρους και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών
18 Αυγ, 2018

Αντοχή στα εντομοκτόνα αναπτύσσουν οι κοριοί και ταράζουν τον ύπνο μας

Ορισμένα είδη κοριών εμφανίζουν πρώιμα σημάδια ανθεκτικότητας σε δύο ευρέως χρησιμοποιούμενα εντομοκτόνα, προειδοποιούν αμερικανοί επιστήμονες κάνοντάς μας να μην αισθανόμαστε ασφαλείς πια στο κρεβάτι μας.
04 Σεπ, 2018

Ακάρεα σκόνης: Τι είναι και πώς αντιμετωπίζονται

Δυστυχώς δεν υπάρχει σπίτι χωρίς σκόνη. Αυτή η συνηθισμένη σκόνη απαρτίζεται από μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ουσιών και αποτελεί μια εξαιρετικά συχνή αιτία αλλεργίας.
14 Οκτ, 2018

Πώς τα έντομα δημιουργούν τα μοτίβα των φτερών τους

Οι επιστήμονες αποκρυπτογράφησαν τα μυστικά τους και δημιούργησαν μοντέλο αναπαραγωγής των μοτίβων τους