Καλέστε μας 26613 04541
26613 04541 6934 056 681 info@agropestsolutions.com Φελίξ Λαμές 19 , Κέρκυρα 49100
Όροι Χρήσης

Γραφεία

Προστατεύουμε τον επαγγελματικό σας χώρο στην Κέρκυρα και εξαφανίζουμε όλους ανεπιθύμητους επισκέπτες, επιλέγοντας τη καταλληλότερη μέθοδο ανάλογα με τη φύση της επιχείρησής σας.

προστατέψτε την επιχείρησή σας στην Κέρκυρα από παρασιτικούς οργανισμούς

Προστατεύουμε τον επαγγελματικό σας χώρο στην Κέρκυρα και εξαφανίζουμε όλους ανεπιθύμητους επισκέπτες, επιλέγοντας τη καταλληλότερη μέθοδο ανάλογα με τη φύση της επιχείρησής σας και τις ανάγκες του χώρου σας.

Η ύπαρξη παρασιτικών εντόμων ή τρωκτικών μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα τη φήμη της επιχείρησής σας, ενώ εγκυμονεί πολύ σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των επισκεπτών, αλλά ακόμη περισσότερο όσων εργάζονται στο χώρο.

Η ύπαρξη παρασιτικών οργανισμών μπορεί να μην γίνει άμεσα αντιληπτή χωρίς τον κατάλληλο έλεγχο και η εξάπλωση μια εστίας μόλυνσης γίνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Για αυτό το λόγο είναι απαραίτητος ο έλεγχος και η πρόληψη.

Αν θέλετε να απαλλαγείτε ή να προστατέψετε την επιχείρησής σας στην Κέρκυρα από παρασιτικούς οργανισμούς, καλέστε μας ώστε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με έντομα, κατσαρίδες, μυρμήγκια;

Στην Agro Pest Solutions μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε όλους τους κινδύνους και προβλήματα που μπορούν να σας δημιουργήσουν τα εξής:
Καλέστε μας ΤΩΡΑ!
Για να ελέγξουμε το χώρο σας και να αντιμετωπίσουμε άμεσα το πρόβλημά σας.
26613 04541

Σχετικά Άρθρα

14 Ιούν, 2018

Νέα Υγειονομική διάταξη για καταστήματα τροφίμων και ποτών

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2161/Β/23-6-2017 η νέα Υγειονομική Διάταξη Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829/2017 με τους Υγειονομικούς όρους και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών
18 Αυγ, 2018

Αντοχή στα εντομοκτόνα αναπτύσσουν οι κοριοί και ταράζουν τον ύπνο μας

Ορισμένα είδη κοριών εμφανίζουν πρώιμα σημάδια ανθεκτικότητας σε δύο ευρέως χρησιμοποιούμενα εντομοκτόνα, προειδοποιούν αμερικανοί επιστήμονες κάνοντάς μας να μην αισθανόμαστε ασφαλείς πια στο κρεβάτι μας.
04 Σεπ, 2018

Ακάρεα σκόνης: Τι είναι και πώς αντιμετωπίζονται

Δυστυχώς δεν υπάρχει σπίτι χωρίς σκόνη. Αυτή η συνηθισμένη σκόνη απαρτίζεται από μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ουσιών και αποτελεί μια εξαιρετικά συχνή αιτία αλλεργίας.
14 Οκτ, 2018

Πώς τα έντομα δημιουργούν τα μοτίβα των φτερών τους

Οι επιστήμονες αποκρυπτογράφησαν τα μυστικά τους και δημιούργησαν μοντέλο αναπαραγωγής των μοτίβων τους