Καλέστε μας 26613 04541
26613 04541 6934 056 681 info@agropestsolutions.com Φελίξ Λαμές 19 , Κέρκυρα 49100
Όροι Χρήσης

Ψύλλοι

Οι ψύλλοι είναι ένας συχνός ενοχλητικός επισκέπτης σε σπίτια στην Κέρκυρα και συνήθως σε αυτά που ζουν γάτες ή σκύλοι. Είναι επίσης πιθανό να εντοπίσουμε ψύλλους μετά την εγκατάσταση μας σε ένα σπίτι που προηγουμένως ζούσαν κατοικίδια.

Οι ψύλλοι είναι ένας συχνός ενοχλητικός επισκέπτης στα σπίτια και συνήθως σε αυτά που ζουν γάτες ή σκύλοι. Είναι επίσης πιθανό να εντοπίσουμε ψύλλους μετά την εγκατάσταση μας σε ένα σπίτι που προηγουμένως ζούσαν κατοικίδια. Τα κουκούλια των ψύλλων μπορούν να παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα (περισσότερο και από δυο χρόνια) αδρανή μέσα σε ένα άδειο σπίτι και να ενεργοποιηθούν όταν μπουν νέοι ένοικοι.

Οι ανθρώπινοι ψύλλοι τσιμπούν σε όλα τα μέρη του σώματος και το τσίμπημα τους προκαλεί φαγούρα. Αναγνωρίζουμε το τσίμπημα του ψύλλου από την σκουρόχρωμη κηλίδα εμφανίζεται στο δέρμα και περιβάλλεται από κοκκίνισμα. Οι ψύλλοι μπορεί να τσιμπήσουν αρκετές φορές σε μια περιοχή. Τα μωρά είναι πιο πιθανό να βρεθούν εκτεθειμένα στο τσίμπημα του ψύλλου, και εμφανίζουν μεγαλύτερη ευαισθησία στο τσίμπημα του.

Αν και δεν παρατηρείτε τόσο συχνά όσο με άλλα έντομα οι ψύλλοι μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες.

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με ψύλλους στο σπίτι σας στην Κέρκυρα επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις λύσεις που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Για έλεγχο και προστασία από έντομα καλέστε μας στο 26613 04541 Επικοινωνήστε

Σχετικά Άρθρα

Εστιατόρια

Τα εστιατόρια λειτουργούν με μεγάλες ποσότητες τροφίμων αποθηκευμένες στο χώρο τους, και ειδικά σε περιπτώσεις όπως τους καλοκαιρινούς μήνες στην

Ξενοδοχειακές Μονάδες

Τα ξενοδοχεία συγκεντρώνουν στο χώρο τους όλες τις πιθανές εστίες έλξης παρασιτικών οργανισμών (εστιατόρια – δωμάτια – επισκέπτες – κήποι)

Νοσοκομεία – Ιατρικές Εγκαταστάσεις

Μπορούμε να παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις για την ιατρική εγκατάσταση σας στην Κέρκυρα, που βασίζονται στην μειωμένη χρήση χημικών, και θα

Βίλες & Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Οι βίλες και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μπορούν να αποτελέσουν εστίες έλξης παρασιτικών οργανισμών, ιδιαίτερα σε περιοχές με μεγάλη επισκεψιμότητα όπως