Καλέστε μας 26613 04541
26613 04541 6934 056 681 info@agropestsolutions.com Φελίξ Λαμές 19 , Κέρκυρα 49100
Όροι Χρήσης

Ακάρεα

Τα ακάρεα γίνονται δύσκολα ορατά με το ανθρώπινο μάτι, καθώς έχουν μέγεθος μικρότερο, συνήθως, από ένα χιλιοστό του μέτρου. Προτιμούν ζεστά και υγρά μέρη, για αυτό και στην Κέρκυρα εμφανίζονται συχνά και θεωρούνται από τα χειρότερα αλλεργιογόνα.

Τα ακάρεα συνήθως εμφανίζονται σε ζεστά και υγρά μέρη, όπως τα στρώματα των κρεβατιών, και στην Κέρκυρα οι συνθήκες ευνοούν την ύπαρξη τους. Ένα διπλό στρώμα μπορεί να “φιλοξενεί” έως και δυο εκατομμύρια ακάρεα. Τα ακάρεα οικιακής σκόνης στη διάρκεια της ζωής τους παράγουν περίπου 200 φορές το βάρος τους σε περιττώματα, τα οποία διασπώνται σε λεπτή σκόνη που περιέχει το αλλεργιογόνο στοιχείο Guanine. To στοιχείο αυτό σύμφωνα με πολλές έρευνες ευθύνεται για την εκδήλωση κρίσης άσθματος, φλεγμονών στο δέρμα, βήχα, φτέρνισμα, κοκκίνισμα των ματιών, έκζεμα κ.α. . Οι εισπνοή τους από τον άνθρωπο κατά τη διάρκεια του ύπνου εκθέτει τον οργανισμό σε αντιγόνα που προκαλούν αντιδράσεις υπερευαισθησίας, γι’ αυτό και θεωρούνται από τα χειρότερα αλλεργιογόνα.

Επίσης, τα ακάρεα ευθύνονται για την εμφάνιση της ασθένειας της ψώρας, αφού φωλιάζει στο δέρμα και εάν παραμεληθεί η θεραπεία  μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες. Το σημείο που βρίσκεται συνήθως εντοπίζεται από την φαγούρα που προκαλεί. Τα πιο μεγάλα ακάρεα μπορούν και να δαγκώσουν το δέρμα προκαλώντας εξανθήματα.

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από τα ακάρεα στον χώρο σας στην Κέρκυρα επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις λύσεις που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Για έλεγχο και προστασία από έντομα καλέστε μας στο 26613 04541 Επικοινωνήστε

Σχετικά Άρθρα

Εστιατόρια

Τα εστιατόρια λειτουργούν με μεγάλες ποσότητες τροφίμων αποθηκευμένες στο χώρο τους, και ειδικά σε περιπτώσεις όπως τους καλοκαιρινούς μήνες στην

Ξενοδοχειακές Μονάδες

Τα ξενοδοχεία συγκεντρώνουν στο χώρο τους όλες τις πιθανές εστίες έλξης παρασιτικών οργανισμών (εστιατόρια – δωμάτια – επισκέπτες – κήποι)

Νοσοκομεία – Ιατρικές Εγκαταστάσεις

Μπορούμε να παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις για την ιατρική εγκατάσταση σας στην Κέρκυρα, που βασίζονται στην μειωμένη χρήση χημικών, και θα

Βίλες & Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Οι βίλες και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μπορούν να αποτελέσουν εστίες έλξης παρασιτικών οργανισμών, ιδιαίτερα σε περιοχές με μεγάλη επισκεψιμότητα όπως